SY-16FO 6.7inch / 171mm garpu CPLA bodas dina pakét bulk

Katerangan pondok:

Kalayan garpu anu diproduksi ku QUANHUA, anjeun tiasa kalayan gampang sareng gampang ngaraosan pasta atanapi mie anu sanés, buah chunky, steak, daging panggang, sareng naon waé anu anjeun henteu hoyong dirampa ku panangan anjeun.The cutlery dina bulk merenah atawa bungkusan husus-dibungkus sadia pikeun réstoran, layanan dahareun gancang, setelan institusional jeung sagala ngadegna merlukeun kuantitas suplai tableware.Ieu mangrupakeun pilihan sustainable nu teu kurban kualitas!


Rincian produk

Tag produk

Fitur Produk

1. 100% Biodegradable na Compostable tableware / cutlery, sanajan wrappers

2. Nontoxic, bahya, sehat sarta Saniter

3. Dahareun-kontak aman

4. Rapat ASTM D 6400 na EN13432 Standar

5. GMO Free, awét & Sustainable

6. PLA cutlery pikeun kadaharan tiis & inuman, sarta CPLA pikeun masakan panas.

SY-16FO 6.7inch171mm white CPLA fork in bulk package (6)
SY-16FO 6.7inch171mm white CPLA fork in bulk package (7)

Sipat Bahan

PLA (Poly-Lactic Acid) dijieun tina sari jagong atawa pati tutuwuhan.

Bari CPLA dijieun pikeun produk pamakéan panas luhur saprak PLA boga titik lebur low kalawan lalawanan panas ngan nepi ka 40ºC atawa 105ºF.

* Bébas BPA sareng bahan kimia NO-toksik.

* Leres pisan aman pikeun murangkalih ogé déwasa!

* Bébas BPA sareng NO-plastik & NO bahan kimia beracun.

* Biodegradable na Compostable handapeun fasilitas composting komérsial.

Méja Parameter

Item No. SY-16FO
Bahan: CPLA (Crystallized Polylactic Acid)
Item Panjang 171mm / 6.7" (Kasabaran Panjang: +/-2.0mm)
Ketebalan Item: Max.3,04 mm
Unit Beurat 4.80gr/pcs (bodas) ( Kasabaran Beurat: +/-0.2g)
Warna Cutlery Alam bodas, hideung, atawa ngaropéa kalawan kode warna Pantone disadiakeun
Tahan panas nepi ka 80ºC atanapi 176ºF.
Bungkusan Bulk-dipak salaku 50pcs x 20bags = 1.000pcs/CTN,
atawa dibungkus sakumaha ngaropéa
Bungkusan Kantong pe, kantong bio, kantong kertas kraft, kotak warna, jsb.
Cetakan Logo tiasa dicitak dina bungkusan jero sareng luar
Sertipikat BPI, OK KOMPOS, DIN CERTCO, jsb.
Panyimpenan * Disimpen dina kaayaan garing dina suhu teu ngaleuwihan 50 °C / 122 °F.
* Hindarkeun sumber sinar ultraviolét.
* Taya larangan husus dina neundeun jeung produk séjén.
* Kahirupan Rak: 2 Taun.
Pikeun langkung rinci, mangga ngahubungi kami langsung.Hatur nuhun!

Anjeun tiasa ngaraosan popularitasna tina koméntar pembeli kami di handap

"Kuring wareg pisan ku kualitas produk.Kuring nguji seueur conto tapi ieu mangrupikeun anu pangsaéna anu kuring kantos ningali.Bagja pisan mendakan Perusahaan ieu sareng tim anu pohara mantuan.Pisan ramah tur gancang solusi gancang.Janten seueur kasabaran aranjeunna sareng janten ramah.Abdi bagja pisan damel sareng Quanhua.Abdi ngarepkeun aranjeunna seueur pesenan ka hareup sareng padamelan anu pangsaéna.Hatur nuhun pisan.Seueur salam ti Jerman. ”

1

Gambar produk

3
4
16-FO

Pikeun langkung rinci, mangga ngahubungi kami langsung.Hatur nuhun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami