SY-16FO 6.7inch / 171mm garpu CPLA bodas dina pakét bulk

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Bubuka singket

SY-16F-O 6.7inch / 171mm garpu CPLA bodas dina pakét bulk. Kalayan garpu anu diproduksi ku QUANHUA, anjeun tiasa kalayan gampang sareng gampang ngaraosan pasta atanapi mie anu sanés, buah chunky, steak, daging panggang, sareng naon waé anu anjeun henteu hoyong dirampa ku panangan anjeun. The cutlery dina bulk merenah atawa bungkusan husus-dibungkus sadia pikeun réstoran, layanan dahareun gancang, setelan institusional jeung sagala ngadegna merlukeun kuantitas suplai tableware. Ieu mangrupakeun pilihan sustainable nu teu kurban kualitas!

Fitur Produk

Sipat Bahan

1. 100% Biodegradable na Compostable tableware / cutlery, sanajan wrappers
2. Nontoxic, bahya, sehat sarta Saniter
3. Dahareun-kontak aman
4. Rapat ASTM D 6400 na EN13432 Standar
5. GMO Free, awét & Sustainable
6. PLA cutlery pikeun kadaharan tiis & inuman, sarta CPLA pikeun masakan panas.

PLA (Poly-Lactic Acid) dijieun tina sari jagong atawa pati tutuwuhan.
Bari CPLA dijieun pikeun produk pamakéan panas luhur saprak PLA boga titik lebur low kalawan lalawanan panas ngan nepi ka 40ºC atawa 105ºF.
* Bébas BPA sareng bahan kimia NO-toksik.
* Leres pisan aman pikeun murangkalih ogé déwasa!
* Bébas BPA sareng NO-plastik & NO bahan kimia beracun.
* Biodegradable na Compostable handapeun fasilitas composting komérsial.

Méja Parameter

Item No. SY-16-FO
Bahan: CPLA (Crystallized Polylactic Acid)
Item Panjang 171mm / 6.7" (Kasabaran Panjang: +/-2.0mm)
Ketebalan Item: Max. 3,04 mm
Unit Beurat 4.80gr/pcs (bodas) (Kasabaran Beurat: +/-0.2g)
Warna Cutlery Alam bodas, hideung, héjo, atawa ngaropéa kalawan kode warna Pantone disadiakeun.
Tahan panas nepi ka 80ºC atanapi 176ºF.
Bungkusan Bulk, atawa dibungkus sakumaha ngaropéa
Bahan pakét Kantong pe, kantong bio, kantong kertas kraft, kotak warna, jsb.
Cetakan Logo tiasa dicitak dina bungkusan jero sareng luar
Sertipikat BPI, OK KOMPOS, DIN CERTCO, jsb.
Panyimpenan * Disimpen dina kaayaan garing dina suhu teu ngaleuwihan 50 °C / 122 °F.
* Hindarkeun sumber sinar ultraviolét.
* Taya larangan husus dina neundeun jeung produk séjén.
* Kahirupan rak: 2 Taun.

Gambar produk

Pikeun langkung rinci, mangga ngahubungi kami langsung. Hatur nuhun!


  • saméméhna:
  • Teras: