Quanhua SY-16KN, péso CPLA 6,7 inci / 171mm, parabot dahar Biodegradable & Compostable

Katerangan pondok:

Quanhua urang SY-16KN dijieunna tina crystallized poly asam laktat, nu pondok salaku bahan CPLA.Éta dijieun tina aci jagong jeung Talc.Talc henteu ngan ukur masihan péso warna bodas, tapi ogé ngajamin tahan panas dugi ka 80 derajat.

Anjeun tiasa sacara gampil motong buah, steak, daging dipanggang sareng naon waé anu siap tuang kalayan barang ieu SY-16KN.Éta mangrupikeun salah sahiji barang anu laris salami mangtaun-taun di pasar Euro-Amérika.Duanana paket bulk jeung bungkusan husus-dibungkus sadia pikeun réstoran, layanan dahareun gancang, setélan institusional jeung sagala ngadegna merlukeun kuantitas suplai tableware.Ieu mangrupakeun pilihan sustainable!

Sacara umum, éta dipak dina bulk salaku 1,000pcs / kasus.Pasti anjeun tiasa gaduh éta disaluyukeun sareng logo sareng gaya anjeun nyalira sabab jasa OEM sayogi di perusahaan kami.


Rincian produk

Tag produk

Fitur Produk

1. 100% Biodegradable na Compostable tableware / cutlery, sanajan wrappers

2. Nontoxic, bahya, sehat sarta Saniter

3. Dahareun-kontak aman

4. Rapat ASTM D 6400 na EN13432 Standar

5. GMO Free, awét & Sustainable

6. PLA cutlery pikeun kadaharan tiis & inuman, sarta CPLA pikeun masakan panas.

application-(1)
application-(2)

Sipat Bahan

PLA (Poly-Lactic Acid) dijieun tina sari jagong atawa pati tutuwuhan.

Bari CPLA dijieun pikeun produk pamakéan panas luhur saprak PLA boga titik lebur low kalawan lalawanan panas ngan nepi ka 40ºC atawa 105ºF.

* Bébas BPA sareng bahan kimia NO-toksik.

* Leres pisan aman pikeun murangkalih ogé déwasa!

* Bébas BPA sareng NO-plastik & NO bahan kimia beracun.

* Biodegradable na Compostable handapeun fasilitas composting komérsial.

Méja Parameter

Item No. SY-16KN
Bahan: CPLA (Crystallized Polylactic Acid)
Item Panjang 171mm / 6.7" (Kasabaran Panjang: +/-2.0mm)
Ketebalan Item: Max.3,04 mm
Unit Beurat 4.40gr/pcs (bodas) ( Kasabaran Beurat: +/-0.2g)
Warna Cutlery Alam bodas, hideung, atawa ngaropéa kalawan kode warna Pantone disadiakeun
Tahan panas nepi ka 80ºC atanapi 176ºF.
Bungkusan Bulk-dipak salaku 50pcs x 20bags = 1.000pcs/CTN,
atawa dibungkus sakumaha ngaropéa
Bungkusan Kantong pe, kantong bio, kantong kertas kraft, kotak warna, jsb.
Cetakan Logo tiasa dicitak dina bungkusan jero sareng luar
Sertipikat BPI, OK KOMPOS, DIN CERTCO, jsb.
Panyimpenan * Disimpen dina kaayaan garing dina suhu teu ngaleuwihan 50 °C / 122 °F.
* Hindarkeun sumber sinar ultraviolét.
* Taya larangan husus dina neundeun jeung produk séjén.
* Kahirupan Rak: 2 Taun.
Pikeun langkung rinci, mangga ngahubungi kami langsung.Hatur nuhun!

Gambar produk

3
5
4

Pikeun langkung rinci, mangga ngahubungi kami langsung.Hatur nuhun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami