PSM cutlery

KATEGORI PRODUK ALL
  • 6″ Lightweight CPLA Biodegradable Tableware For Birthday Party

    6″ Lightweight CPLA Biodegradable Tableware Pikeun Pesta Ulang Tahun

    Tempat Asal:Suzhou, Cina

    Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

    Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco jeung sajabana

    Jumlah modél:SY-001/002/003-FKS

    Jumlah Pesanan Minimum:200.000pcs / 200ctns

    harga:Rundingan

    Rincian bungkusan:250 pakét / ctn atanapi sakumaha customzied

    Waktos pangiriman:Diputuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3 minggu

    Kamampuhan suplai:Tilu puluh opat puluh suku wadahna per bulan

  • Eco Friendly Disposable CPLA Biodegradable Dinnerware

    Eco Friendly Disposable CPLA Biodegradable Dinnerware

    Tempat Asal:Suzhou, Cina

    Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

    Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco jeung sajabana

    Jumlah modél:SY-16-KN, SY-16-FO, SY-16-SP

    Jumlah Pesanan Minimum:200.000pcs / 200ctns

    harga:Rundingan

    Rincian bungkusan:50pcs x 20bags, 500bags / karton atanapi sakumaha customzied

    Waktos pangiriman:Diputuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3 minggu

    Kamampuhan suplai:Tilu puluh opat puluh suku wadahna per bulan

  • Biodegradable CPLA Cutlery Kit Disposable Eco Friendly Compostable

    Biodegradable CPLA Cutlery Kit Disposable Eco Friendly Compostable

    ngaran:Eco Friendly Cutlery Sendok Bodas

    warna:Bodas

    Fitur:Disposable, Eco-Friendly, Stocked

    Logo:Disaluyukeun

    Sampel:Aya

    Pamakéan:réstoran Dinnerware, hotél, outdoor piknik BBQ

    Bahan:CPLA

    MOQ:200CTNS atanapi 200000pcs

    Cahaya luhur:cutlery compostable didaur ulang, Cutlery Compostable CPLA, Cutlery CPLA Compostable