• Eco Friendly Disposable Biodegradable PLA Straws

    Eco Friendly Disposable Biodegradable PLA Straws

    Tempat Asal:Suzhou, Cina

    Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

    Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco

    Jumlah modél:QH-ST-5-abdi

    Jumlah Pesanan Minimum:100 ctns

    harga:Rundingan

    Rincian bungkusan:6000pcs / kotak

    Waktos pangiriman:Diputuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3 minggu umumna

    Kamampuhan suplai:kapasitas pinuh

  • Disposable CPLA Compostable Tableware Length 171mm

    Disposable CPLA Compostable Tableware Panjang 171mm

    Tempat Asal:Suzhou, Cina

    Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

    Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco jeung sajabana

    Jumlah modél:SY-16-FO

    Jumlah Pesanan Minimum:200.000pcs / 200ctns

    harga:Rundingan

    Rincian bungkusan:250 pakét / ctn atanapi sakumaha customzied

    Waktos pangiriman:Diputuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3 minggu

    Kamampuhan suplai:Tilu puluh opat puluh suku wadahna per bulan

  • 6″ Lightweight CPLA Biodegradable Tableware For Birthday Party

    6″ Lightweight CPLA Biodegradable Tableware Pikeun Pesta Ulang Tahun

    Tempat Asal:Suzhou, Cina

    Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

    Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco jeung sajabana

    Jumlah modél:SY-001/002/003-FKS

    Jumlah Pesanan Minimum:200.000pcs / 200ctns

    harga:Rundingan

    Rincian bungkusan:250 pakét / ctn atanapi sakumaha customzied

    Waktos pangiriman:Diputuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3 minggu

    Kamampuhan suplai:Tilu puluh opat puluh suku wadahna per bulan

  • Biodegradable Tasting Spoon Cutlery

    Biodegradable Tasting Spoon Cutlery

    Tempat Asal:Suzhou, Cina

    Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

    Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco

    Jumlah modél:SY-004

    Jumlah Pesanan Minimum:200.000pcs / 100ctns

    harga:Rundingan

    Rincian bungkusan:50pcs x 20 bags, 1000pcs / karton

    Waktos pangiriman:Diputuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3 minggu

  • Drinking Biodegradable Pla Compostable Plastic Straws

    Nginum Biodegradable Pla Compostable Plastik Straws

    Tempat Asal:Suzhou, Cina

    Ngaran Brand:SUYUAN

    Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco

    Jumlah modél:QH-ST-5

    Syarat Pembayaran & Pengiriman:

    Jumlah Pesanan Minimum:200 ctns

    harga:Rundingan

    Rincian bungkusan:6000pcs / kotak

    Waktos pangiriman:Diputuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3 minggu

    Kamampuhan suplai:kapasitas pinuh

  • Eco Friendly Disposable CPLA Biodegradable Dinnerware

    Eco Friendly Disposable CPLA Biodegradable Dinnerware

    Tempat Asal:Suzhou, Cina

    Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

    Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco jeung sajabana

    Jumlah modél:SY-16-KN, SY-16-FO, SY-16-SP

    Jumlah Pesanan Minimum:200.000pcs / 200ctns

    harga:Rundingan

    Rincian bungkusan:50pcs x 20bags, 500bags / karton atanapi sakumaha customzied

    Waktos pangiriman:Diputuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3 minggu

    Kamampuhan suplai:Tilu puluh opat puluh suku wadahna per bulan

  • CPLA Recyclable Dinnerware Compostable Cutlery

    CPLA Recyclable Dinnerware Compostable Cutlery

    Tempat Asal:Suzhou, Cina

    Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

    Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco

    Jumlah modél:SY-003

    Jumlah Pesanan Minimum:100 ctns

    harga:Rundingan

    Rincian bungkusan:6000pcs / kotak

    Waktos pangiriman:Mutuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3weeks

    Kamampuhan suplai:kapasitas pinuh

  • Biodegradable CPLA Cutlery Kit Disposable Eco Friendly Compostable

    Biodegradable CPLA Cutlery Kit Disposable Eco Friendly Compostable

    ngaran:Eco Friendly Cutlery Sendok Bodas

    warna:Bodas

    Fitur:Disposable, Eco-Friendly, Stocked

    Logo:Disaluyukeun

    Sampel:Aya

    Pamakéan:réstoran Dinnerware, hotél, outdoor piknik BBQ

    Bahan:CPLA

    MOQ:200CTNS atanapi 200000pcs

    Cahaya luhur:cutlery compostable didaur ulang, Cutlery Compostable CPLA, Cutlery CPLA Compostable

  • SY-16SP 6.5inch/165mm white CPLA spoon in bulk package or in customized wrappers

    SY-16SP 6.5inch / 165mm sendok CPLA bodas dina pakét bulk atanapi di wrappers ngaropéa

    Item No SY-16SP

    The flatware / dinnerware dihasilkeun Quanhua utamana dijieun tina bahan PLA (Asam Polylactic atanapi polylactide), sarta CPLA (Crystallized PLA) / TPLA (Talc-ditambahkeun PLA).Sagedengeun ti eta, dina Oktober 2021, garis produksi anyar geus réngsé pikeun ngahasilkeun cutlery kertas ogé, nu mangrupakeun solusi sampurna pikeun industri catering handapeun kawijakan larangan plastik, pinuh biodegradable na compostable.

    Kalayan sendok anu diproduksi ku QUANHUA, anjeun tiasa ngaraosan sangu goreng, sop, bubur atanapi tuangeun lebu anu sanés, sareng tuangeun naon waé anu peryogi sendok, aman sareng aman.

  • SY-16FO 6.7inch/171mm white CPLA fork in bulk package

    SY-16FO 6.7inch / 171mm garpu CPLA bodas dina pakét bulk

    Kalayan garpu anu diproduksi ku QUANHUA, anjeun tiasa kalayan gampang sareng gampang ngaraosan pasta atanapi mie anu sanés, buah chunky, steak, daging panggang, sareng naon waé anu anjeun henteu hoyong dirampa ku panangan anjeun.The cutlery dina bulk merenah atawa bungkusan husus-dibungkus sadia pikeun réstoran, layanan dahareun gancang, setelan institusional jeung sagala ngadegna merlukeun kuantitas suplai tableware.Ieu mangrupakeun pilihan sustainable nu teu kurban kualitas!

  • Quanhua SY-16KN, 6.7inch/171mm CPLA knife, Biodegradable&Compostable eating utensils

    Quanhua SY-16KN, péso CPLA 6,7 inci / 171mm, parabot dahar Biodegradable & Compostable

    Quanhua urang SY-16KN dijieunna tina crystallized poly asam laktat, nu pondok salaku bahan CPLA.Éta dijieun tina aci jagong jeung Talc.Talc henteu ngan ukur masihan péso warna bodas, tapi ogé ngajamin tahan panas dugi ka 80 derajat.

    Anjeun tiasa sacara gampil motong buah, steak, daging dipanggang sareng naon waé anu siap tuang kalayan barang ieu SY-16KN.Éta mangrupikeun salah sahiji barang anu laris salami mangtaun-taun di pasar Euro-Amérika.Duanana paket bulk jeung bungkusan husus-dibungkus sadia pikeun réstoran, layanan dahareun gancang, setélan institusional jeung sagala ngadegna merlukeun kuantitas suplai tableware.Ieu mangrupakeun pilihan sustainable!

    Sacara umum, éta dipak dina bulk salaku 1,000pcs / kasus.Pasti anjeun tiasa gaduh éta disaluyukeun sareng logo sareng gaya anjeun nyalira sabab jasa OEM sayogi di perusahaan kami.