PLA nginum jarami

KATEGORI PRODUK ALL
  • Eco Friendly Disposable Biodegradable PLA Straws

    Eco Friendly Disposable Biodegradable PLA Straws

    Tempat Asal:Suzhou, Cina

    Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

    Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco

    Jumlah modél:QH-ST-5-abdi

    Jumlah Pesanan Minimum:100 ctns

    harga:Rundingan

    Rincian bungkusan:6000pcs / kotak

    Waktos pangiriman:Diputuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3 minggu umumna

    Kamampuhan suplai:kapasitas pinuh

  • Drinking Biodegradable Pla Compostable Plastic Straws

    Nginum Biodegradable Pla Compostable Plastik Straws

    Tempat Asal:Suzhou, Cina

    Ngaran Brand:SUYUAN

    Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco

    Jumlah modél:QH-ST-5

    Syarat Pembayaran & Pengiriman:

    Jumlah Pesanan Minimum:200 ctns

    harga:Rundingan

    Rincian bungkusan:6000pcs / kotak

    Waktos pangiriman:Diputuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3 minggu

    Kamampuhan suplai:kapasitas pinuh