Warta

  • Biodegradable VS Compostable

    Biodegradable VS Compostable

    Naon Hartosna Biodegradable?Biodegradable ngarujuk kana produk atanapi obyék anu ngarecah janten unsur alam, karbon dioksida, sareng uap cai ku organisme sapertos baktéri sareng jamur, anu henteu bahaya pikeun lingkungan.Sacara umum, produk anu diturunkeun tina tutuwuhan ...
    Maca deui
  • What does PSM mean when we say it’s PSM cutlery?

    Naon hartina PSM lamun urang nyebutkeun éta PSM cutlery?

    Ku Pergaulan kira-kira 50% ~ 60% tina bahan tutuwuhan kayaning corns, kentang jeung sayuran séjén, ditambah 40% ~ 45% sabudeureun fillers plastik kayaning PP (polipropilén), PSM jadi mahluk kalawan kamampuhan withstanding suhu luhur nepi ka 90 ℃ atawa 194 ° F;PSM mangrupakeun biodegradabl ...
    Maca deui
  • The Difference Between PLA and CPLA

    Beda Antara PLA na CPLA

    PLA pondok pikeun asam Polylactic atanapi polylactide.Ieu tipe anyar bahan biodegradable, nu diturunkeun tina sumber aci renewable, kayaning jagong, singkong jeung pepelakan lianna.Éta diferméntasi sareng diekstrak ku mikroorganisme pikeun kéngingkeun asam laktat, teras disampurnakeun, ...
    Maca deui