Eco Friendly Disposable Biodegradable PLA Straws

Katerangan pondok:

Tempat Asal:Suzhou, Cina

Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco

Jumlah modél:QH-ST-5-abdi

Jumlah Pesanan Minimum:100 ctns

harga:Rundingan

Rincian bungkusan:6000pcs / kotak

Waktos pangiriman:Diputuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3 minggu umumna

Kamampuhan suplai:kapasitas pinuh


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

Hotél, cutlery sakola, cutlery imah, fastfood, réstoran, snack bar, pikeun jus jeruk jeung ect.

Pedaran kertas jelas individu dibungkus PLA jarami lempeng
kertas jelas individu urang dibungkus PLA jarami lempeng bébas tina aditif kimiawi sarta bébas tina plastik basis minyak bumi.dijieun tina sumber daya tutuwuhan renewable taunan.kami ngagaduhan sertipikat BPI sareng DIN CERTCO.kertas jelas individu urang dibungkus PLA jarami lempeng dijieunna tina bahan PLA.nu PLA nyaeta duanana sagemblengna compostable na biodegradable.our individu kertas jelas dibungkus PLA jarami lempeng cocog pikeun lalawanan tiis Nepi ka 45 ℃.

QHST5-1
/eco-friendly-disposable-pla-biodegradable-plastic-straws-product/

Ciri

· Dijieun tina 100% sumberdaya renewable

· Dijieun ku PLA, plastik basis tutuwuhan, Plastik-gratis, BPA-gratis

· Nyumponan standar ASTM pikeun kompos

· BPI, Din Certco & OK Kompos Certified Compostable

· Kompos dina Fasilitas Kompos Industri dina 180 Dinten

· Tahan Panas Nepi ka 45 ℃

Pedaran produk lengkep

ngaran: Eco Friendly jarami disposable jarami Pla jarami individu jelas Paper dibungkus PLA lempeng jarami warna: Jelas Bodas Héjo Jeung Warna Sakur
Fitur: Paké Tunggal Non Plastik 100% Biodegradable ukuran: Nampa Ukuran ngaropéa
Pamakéan: Jus Tiis Nginum Wangun: Lempeng
Tempat Asal: Suzhou, Cina Bahan: PLA
Cahaya luhur: PLA Sedotan Plastik Biodegradable, Sedotan Plastik Biodegradable Lempeng, BPI pla sedotan biodegradable

Eco friendly jarami disposable jarami pla jarami individu kertas jelas dibungkus PLA jarami lempeng

Spésifikasi kertas jelas individu dibungkus PLA jarami lempeng

Ngaran Eco friendly jarami disposable jarami pla jarami individu kertas jelas dibungkus PLA jarami lempeng
Bahan PLA (Poly Latic Acid)
Warna jelas atanapi warna naon waé sayogi
Kode ieu QH-ST-5-abdi
Panjangna nurutkeun pamundut customer urang
Pamakéan inuman tiis
Logo Custom dijieun ditarima
Pek Batin Bungkus PE
Master Karton sakumaha customer nungtut
Anjog Waktos Diputuskeun ku QTY maréntahkeun, pikeun wadahna 20ft, sakitar 2 ~ 3 minggu saatos nampi deposit.
Sarat pamayaran T / T, deposit 30%, kasaimbangan nalika nampi salinan bl
Sampel Aya

Perusahaan kami

Mantan kami: Suzhou Suyuan I/E Co., Ltd nyaéta produsén profésional ngarah produk kompos: PSM jeung CPLA cutlery, PLA nginum straws di Cina.Diadegkeun dina 2006, Suyuan nyaksian ékspansi gancang kusabab standar internasional manajemén sareng kajembaran dina nanganan bisnis.Dina 2018, urang digabungkeun jeung pabrik urang sorangan, sarta terus nyadiakeun barang kualitas luhur salaku judul anyar: Suzhou Quanhua Biomaterial Co., Ltd.The pabrik ngawengku wewengkon total 8.000 méter pasagi (approx.864, 000 suku pasagi).

Sertifikasi

BPI, Din Certco, Ok Kompos, FDA, EU 10 / 2011, BRC, GMP, ISO9001, ISO14001, ISO22000, HACCP.

certificate

Solusi Adat

1. Warna Adat Sadia pikeun sakabéh Line Produk.

2. Desain Adat pikeun Cutlery téh bisa ditarima.

3. Kuat R & D Kamampuh, Sanggup Desain In-House.

Pikeun langkung rinci, mangga ngahubungi kami langsung.Hatur nuhun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami