Eco Friendly Disposable CPLA Biodegradable Dinnerware

Katerangan pondok:

Tempat Asal:Suzhou, Cina

Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco jeung sajabana

Jumlah modél:SY-16-KN, SY-16-FO, SY-16-SP

Jumlah Pesanan Minimum:200.000pcs / 200ctns

harga:Rundingan

Rincian bungkusan:50pcs x 20bags, 500bags / karton atanapi sakumaha customzied

Waktos pangiriman:Diputuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3 minggu

Kamampuhan suplai:Tilu puluh opat puluh suku wadahna per bulan


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

ngaran:CPLA Utensil Individual Dina Kraft Paper Disposable Knife Fork Spoon Biodegradable Dinnerware

Pamakéan:Hotél, Toko Kadaharan Cepat, Sakola, Imah, BBQ Sareng Jst

Bahan:PLA (Poly Latic Acid)

warna:Bodas Hideung Sakur Warna Sadia

bungkusan:750packs / ctn 250packs / ctn atanapi sakumaha ngaropéa

Fitur:Kualitas luhur tiasa didaur ulang

Logo:Narima ngaropéa

Kamampuhan suplai:Tilu puluh Opat puluh-suku Wadahna Per Bulan

SY-16 (6)

Cahaya luhur:Pakakas Makan Biodegradable, CPLA Biodegradable Dinnerware, CPLA Eco Friendly Tableware

/quanhua-sy-16kn-6-7inch171mm-cpla-knife-biodegradablecompostable-eating-utensils-product/

Ciri

· Dijieun tina 100% sumberdaya renewable

· Dijieun ku PLA, plastik basis tutuwuhan, Plastik-gratis, BPA-gratis

· Nyumponan standar ASTM pikeun kompos

· BPI, Din Certco & OK Kompos Certified Compostable

· Kompos dina Fasilitas Kompos Industri dina 180 Dinten

· Tahan Panas Nepi ka 90 ℃ / 194 ℉

Spésifikasi

Ngaran CPLA parabot Individu dina kertas kraft péso disposable garpu sendok biodegradable dinnerware
Bahan PLA (Poly Latic Acid)
Warna sagala warna sadia
Kode ieu SY-16-KN SY-16-FO SY-16-SP
Panjangna 6.7"/171mm 6.5"/165mm
MOQ 200.000pcs atanapi rundingan
Logo narima ngaropéa
Pek Batin kertas kraft, kantong kompos, kantong pp
Master Karton sakumaha customer nungtut
Anjog Waktos Diputuskeun ku QTY maréntahkeun, pikeun wadahna 20ft, sakitar 2 ~ 3 minggu saatos nampi deposit.
Sarat pamayaran T / T, deposit 30%, kasaimbangan nalika nampi salinan bl
Sampel Sampel gratis

Aplikasi

Hotél, toko dahareun gancang, sakola, bumi, BBQ sareng sajabana

Katerangan ngeunaan parabot CPLA Individu dina kertas kraft péso disposable garpu sendok biodegradable dinnerware

Quanhua mangrupikeun perusahaan anu visioner, spesialis global dina sumber daya pepelakan anu tiasa diperbaharui.Produk kami didamel tina jagong nganggo kompos industri, sareng dipikanyaho ku kualitas sareng kinerjana.kami nyadiakeun CPLA cutlery, PSM cutlery, disposable biodegradable PLA straws.

PLA dinnerware (péso, garpu, sendok) dijieunna tina sumberdaya taunan renewable, teu minyak, nontoxic, bahya, sehat sarta Saniter.cutlery compostable urang téh ti alam ka alam.

/sy-16fo-6-7inch171mm-white-cpla-fork-in-bulk-package-product/

Perusahaan kami

Mantan kami: Suzhou Suyuan I / E Co., Ltd mangrupikeun produsén profésional produk kompos: PSM sareng CPLA cutlery, sedotan nginum PLA di Cina.Diadegkeun dina 2006, Suyuan nyaksian ékspansi gancang kusabab standar internasional manajemén sareng kajembaran dina nanganan bisnis.Dina 2018, urang digabungkeun jeung pabrik urang sorangan, sarta terus nyadiakeun barang kualitas luhur salaku judul anyar: Suzhou Quanhua Biomaterial Co., Ltd.The pabrik ngawengku wewengkon total 8.000 méter pasagi (approx.864, 000 suku pasagi).

certificate

Sertifikasi

BPI, Din Certco, Ok Kompos, FDA, EU 10/2011, BRC, GMP, ISO9001, ISO14001, ISO22000, HACCP.

Solusi Adat

1. Warna Adat Sadia pikeun sakabéh Line Produk.

2. Desain Adat pikeun Cutlery téh bisa ditarima.

3. Kuat R & D Kamampuh, Sanggup Desain In-House.

FAQ

Q1: Dupi anjeun produsén?
A1: Leres, Quanhua mangrupikeun produsén anu diadegkeun dina taun 2018 kalayan 1 gedong pabrik sareng ayeuna parantos ngalegaan kana 4 gedong pabrik.sajaba ti, urut parusahaan SUYUAN na dimimitian bisnis cutlery na saprak 2006.

Q2: Dupi produk anjeun aman pikeun kontak dahareun?
A2: Leres.Kalayan sertifikasi BPI, DIN CERTCO sareng OK Compost, sadaya produk kami aman pikeun kontak dahareun.

Q3: Naon istilah pamayaran anjeun?
A3: 30% deposit, kasaimbangan kana narima BL Salin.

Q4: Dupi abdi tiasa ngaropea dina produk atawa bungkusan?
A4: Leres.Duanana produk sareng bungkusan disaluyukeun dumasar kana paménta anu saleresna.

Q5: Sabaraha dinten abdi tiasa sampel?
A5: Sacara umum, waktu nu diperlukeun ngan 3-5 poé pikeun meunangkeun sampel siap di pabrik, sarta sakapeung lamun éta cukup untung, anjeun bisa meunangkeun sampel langsung ti stock urang.

Gambar produk

16-SP
16-KN
16-FO

Pikeun langkung rinci, mangga ngahubungi kami langsung.Hatur nuhun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami