CPLA Sendok

KATEGORI PRODUK ALL
  • Biodegradable Tasting Spoon Cutlery

    Biodegradable Tasting Spoon Cutlery

    Tempat Asal:Suzhou, Cina

    Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

    Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco

    Jumlah modél:SY-004

    Jumlah Pesanan Minimum:200.000pcs / 100ctns

    harga:Rundingan

    Rincian bungkusan:50pcs x 20 bags, 1000pcs / karton

    Waktos pangiriman:Diputuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3 minggu

  • CPLA Recyclable Dinnerware Compostable Cutlery

    CPLA Recyclable Dinnerware Compostable Cutlery

    Tempat Asal:Suzhou, Cina

    Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

    Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco

    Jumlah modél:SY-003

    Jumlah Pesanan Minimum:100 ctns

    harga:Rundingan

    Rincian bungkusan:6000pcs / kotak

    Waktos pangiriman:Mutuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3weeks

    Kamampuhan suplai:kapasitas pinuh

  • SY-16SP 6.5inch/165mm white CPLA spoon in bulk package or in customized wrappers

    SY-16SP 6.5inch / 165mm sendok CPLA bodas dina pakét bulk atanapi di wrappers ngaropéa

    Item No SY-16SP

    The flatware / dinnerware dihasilkeun Quanhua utamana dijieun tina bahan PLA (Asam Polylactic atanapi polylactide), sarta CPLA (Crystallized PLA) / TPLA (Talc-ditambahkeun PLA).Sagedengeun ti eta, dina Oktober 2021, garis produksi anyar geus réngsé pikeun ngahasilkeun cutlery kertas ogé, nu mangrupakeun solusi sampurna pikeun industri catering handapeun kawijakan larangan plastik, pinuh biodegradable na compostable.

    Kalayan sendok anu diproduksi ku QUANHUA, anjeun tiasa ngaraosan sangu goreng, sop, bubur atanapi tuangeun lebu anu sanés, sareng tuangeun naon waé anu peryogi sendok, aman sareng aman.