CPLA Recyclable Dinnerware Compostable Cutlery

Katerangan pondok:

Tempat Asal:Suzhou, Cina

Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco

Jumlah modél:SY-003

Jumlah Pesanan Minimum:100 ctns

harga:Rundingan

Rincian bungkusan:6000pcs / kotak

Waktos pangiriman:Mutuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3weeks

Kamampuhan suplai:kapasitas pinuh


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Ngaran: Eco Friendly Cutlery Sendok Bodas

Warna: Bodas

Fitur: Disposable, Eco-Friendly, Stocked

Logo: ngaropéa

Sampel: sadia

Pamakéan: Réstoran Dinnerware, Hotel, outdoor piknik BBQ

Bahan: CPLA

MOQ: 200CTNS atanapi 200000pcs

High Light: cutlery compostable recyclable, CPLA Compostable Cutlery, Compostable CPLA Cutlery

Ciri

· Dijieun tina 100% sumberdaya renewable

· Nyumponan standar ASTM pikeun kompos

· BPI, Din Certco & OK Kompos Certified Compostable

· Kompos dina Fasilitas Kompos Industri dina 180 Dinten

· Tahan Panas Nepi ka 90 ℃ / 194 ℉

Spésifikasi produk

Kode barang: SY-003

Katerangan: CPLA Cutlery

Bahan Baku: PLA (Poly Latic Acid)

Panjangna: 152mm

Warna: Bodas

Sertifikasi: BPI, Din Certco, Ok Kompos, FDA, EU 10 / 2011

Inpormasi Pek

Kasus Pack: 1.000 pcs / 50 pcs × 20 bags

MOQ: 200,000pcs per item atanapi 200ctns

Bungkusan Eceran

1. Batin Pack: Polybag atanapi kantong PLA compostable, dicitak atanapi unprinted

2. Master karton: sakumaha customer nungtut

Waktos prosés

Diputuskeun ku QTY maréntahkeun, pikeun wadahna 20ft, sakitar 2 ~ 3 minggu saatos nampi deposit.

Sarat Pembayaran: T / T, deposit 30%, kasaimbangan nalika nampi salinan BL

Solusi Adat

1. Warna Adat Sadia pikeun sakabéh Line Produk.

2. Desain Adat pikeun Cutlery téh bisa ditarima.

3. Kuat R & D Kamampuh, Sanggup Desain In-House

Alat makan CPLA merek QUANHUA mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun larangan plastik pikeun 2 alesan di handap ieu

1-Dibandingkeun jeung cutlery kertas atawa tableware bubur sugarcane, CPLA cutlery boga kakuatan hadé;

2-Leuwih ti éta, cutlery CPLA boga leuwih kamungkinan ti cutlery kai dina kelir sarta wangun;
Dina pilihan tina dinnerware nu disposable bari recyclable, CPLA tableware mangrupakeun pilihan mayoritas.

Gambar produk

SY-001
SY-003
SY-002

Pikeun langkung rinci, mangga ngahubungi kami langsung.Hatur nuhun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami