CPLA péso

KATEGORI PRODUK ALL
  • Quanhua SY-16KN, 6.7inch/171mm CPLA knife, Biodegradable&Compostable eating utensils

    Quanhua SY-16KN, péso CPLA 6,7 inci / 171mm, parabot dahar Biodegradable & Compostable

    Quanhua urang SY-16KN dijieunna tina crystallized poly asam laktat, nu pondok salaku bahan CPLA.Éta dijieun tina aci jagong jeung Talc.Talc henteu ngan ukur masihan péso warna bodas, tapi ogé ngajamin tahan panas dugi ka 80 derajat.

    Anjeun tiasa sacara gampil motong buah, steak, daging dipanggang sareng naon waé anu siap tuang kalayan barang ieu SY-16KN.Éta mangrupikeun salah sahiji barang anu laris salami mangtaun-taun di pasar Euro-Amérika.Duanana paket bulk jeung bungkusan husus-dibungkus sadia pikeun réstoran, layanan dahareun gancang, setélan institusional jeung sagala ngadegna merlukeun kuantitas suplai tableware.Ieu mangrupakeun pilihan sustainable!

    Sacara umum, éta dipak dina bulk salaku 1,000pcs / kasus.Pasti anjeun tiasa gaduh éta disaluyukeun sareng logo sareng gaya anjeun nyalira sabab jasa OEM sayogi di perusahaan kami.