Garpu CPLA

KATEGORI PRODUK ALL
  • Disposable CPLA Compostable Tableware Length 171mm

    Disposable CPLA Compostable Tableware Panjang 171mm

    Tempat Asal:Suzhou, Cina

    Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

    Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco jeung sajabana

    Jumlah modél:SY-16-FO

    Jumlah Pesanan Minimum:200.000pcs / 200ctns

    harga:Rundingan

    Rincian bungkusan:250 pakét / ctn atanapi sakumaha customzied

    Waktos pangiriman:Diputuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3 minggu

    Kamampuhan suplai:Tilu puluh opat puluh suku wadahna per bulan

  • SY-16FO 6.7inch/171mm white CPLA fork in bulk package

    SY-16FO 6.7inch / 171mm garpu CPLA bodas dina pakét bulk

    Kalayan garpu anu diproduksi ku QUANHUA, anjeun tiasa kalayan gampang sareng gampang ngaraosan pasta atanapi mie anu sanés, buah chunky, steak, daging panggang, sareng naon waé anu anjeun henteu hoyong dirampa ku panangan anjeun.The cutlery dina bulk merenah atawa bungkusan husus-dibungkus sadia pikeun réstoran, layanan dahareun gancang, setelan institusional jeung sagala ngadegna merlukeun kuantitas suplai tableware.Ieu mangrupakeun pilihan sustainable nu teu kurban kualitas!