Taros Kami

ct1

Suzhou Quanhua Biomaterial Co., Ltd.

Quanhua boga leuwih ti 200 pagawé, kaasup R & D Insinyur, sarta geus mawa leuwih 40 sét equipments.We produksi canggih boga pangabisa kuat dina ngarancang, ngembangkeun prototipe jeung pabrik produk.Pangalaman industri sareng kaahlian urang anu beunghar bakal ngabantosan anjeun nyiptakeun produk anu dipikahoyong pikeun nyumponan tungtutan pasar khusus.

Alamat

# 3, No.8 Muxu dong Jalan, Mudu Town, Wuzhong District, Suzhou, Cina

Telepon

+86-512-68639829

+86 13915507889

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami