Kualifikasi Perusahaan

Kualifikasi Perusahaan

honor icon (1)

Minuhan standar ASTM D6400 sareng atanapi 6868 pikeun kompos

honor icon (2)

Minuhan standar ASTM D6400 sareng atanapi 6868 pikeun kompos

honor icon (3)

Sertipikat pikeun pangajén sareng panggunaan tanda konformitas 'OK COMPOST INDUSTRIAL'

honor icon (10)

Conforms kana standar kaamanan pangan FDA 21 CFR 175.300

honor icon (5)

Praktek Manufaktur Alus
Sistem pikeun mastikeun yén produk sacara konsistén diproduksi sareng dikontrol dumasar kana standar kualitas

honor icon (6)

Standar Global pikeun Bungkusan sareng Bahan Bungkusan
Pergaulan, suntik molding, shaping, nempatkeun dina kantong pe, sealing sarta packing of disposable tableware plastik (knives, garpu, sendok) dipak dina kantong pe.

honor icon (7)

Manajemén Kualitas
Standar anu diakui sacara internasional pikeun sistem manajemen kualitas

honor icon (8)

Manajemén Lingkungan
Standar anu diakui sacara internasional pikeun sistem manajemén lingkungan

honor icon (9)

Manajemén Kasalametan Pangan
Standar anu diakui sacara internasional pikeun sistem manajemén kaamanan pangan

honor icon (4)

Analisis Hazard sareng Titik Kontrol Kritis
Sistem manajemén dimana kaamanan pangan ditujukeun tina bahan baku dugi ka produk rengse

BRC
GMP
HACCP
DIN-Certco-1
ISO14001
ISO9001
ISO22000
OK-COMPOST
QQ截图20220301141212