6″ Lightweight CPLA Biodegradable Tableware Pikeun Pesta Ulang Tahun

Katerangan pondok:

Tempat Asal:Suzhou, Cina

Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco jeung sajabana

Jumlah modél:SY-001/002/003-FKS

Jumlah Pesanan Minimum:200.000pcs / 200ctns

harga:Rundingan

Rincian bungkusan:250 pakét / ctn atanapi sakumaha customzied

Waktos pangiriman:Diputuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3 minggu

Kamampuhan suplai:Tilu puluh opat puluh suku wadahna per bulan


Rincian produk

Tag produk

Pedaran produk lengkep

ngaran: 6" Series Light Beurat péso garpu Sendok Biodegradable Tableware Compostable Dinnerware Pamakéan: Dessert Dahareun, Pesta Ulang Tahun, Acara Perusahaan, Barbecue Halaman Belakang, Pesta Kawinan Jeung Jst
Bahan: CPLA warna: Bodas Héjo Sakur Warna Sadia
bungkusan: 50pcs X 20packs / ctn Atawa Salaku Palanggan nungtut Fitur: Ramah lingkungan Biodegradable
Logo: Salaku Request Palanggan Kamampuhan suplai: Tilu puluh Opat puluh-suku Wadahna Per Bulan

6 "seri beurat péso garpu sendok biodegradable tableware compostable dinnerware

Spésifikasi 6" séri péso ringan péso sendok garpu biodegradable tableware compostable dinnerware

Ngaran 6 "seri beurat péso garpu sendok biodegradable tableware compostable dinnerware
Bahan PLA (Poly Latic Acid)
Warna héjo bodas atanapi warna naon waé sayogi
Kode ieu SY-001/002/003-FKS
Panjangna 6.5"/165mm 6.3"/160mm 6"/152mm
MOQ 200.000pcs atanapi rundingan
Logo narima ngaropéa
Pek Batin kertas kraft, kantong kompos, kantong pp
Master Karton sakumaha customer nungtut
Anjog Waktos Diputuskeun ku QTY maréntahkeun, pikeun wadahna 20ft, sakitar 2 ~ 3 minggu saatos nampi deposit.
Sarat pamayaran T / T, deposit 30%, kasaimbangan nalika nampi salinan bl
Sampel Sampel gratis, sayogi

Ciri

· Dijieun tina 100% sumberdaya renewable

· Dijieun ku PLA, plastik basis tutuwuhan, Plastik-gratis, BPA-gratis

· Nyumponan standar ASTM pikeun kompos

· BPI, Din Certco & OK Kompos Certified Compostable

· Kompos dina Fasilitas Kompos Industri dina 180 Dinten

· Tahan Panas Nepi ka 90 ℃ / 194 ℉

Perusahaan kami

Mantan kami: Suzhou Suyuan I/E Co., Ltd nyaéta produsén profésional ngarah produk kompos: PSM jeung CPLA cutlery, PLA nginum straws di Cina.Diadegkeun dina 2006, Suyuan nyaksian ékspansi gancang kusabab standar internasional manajemén sareng kajembaran dina nanganan bisnis.Dina 2018, urang digabungkeun jeung pabrik urang sorangan, sarta terus nyadiakeun barang kualitas luhur salaku judul anyar: Suzhou Quanhua Biomaterial Co., Ltd.The pabrik nyertakeun wewengkon total 12.000 méter pasagi (approx.129, 000).

Sertifikasi

BPI, Din Certco, Ok Kompos, FDA, EU 10 / 2011, BRC, GMP, ISO9001, ISO14001, ISO22000, HACCP.

dessert dahareun, pihak ultah, acara perusahaan, backyard barbecues, pihak kawinan jeung ect
Katerangan ngeunaan 6" séri péso beurat ringan garpu sendok biodegradable tableware compostable dinnerware

Gambar produk

SY-001
SY-002
SY-003

Solusi Adat

1. Warna Adat Sadia pikeun sakabéh Line Produk.

2. Desain Adat pikeun Cutlery téh bisa ditarima.

3. Kuat R & D Kamampuh, Sanggup Desain In-House.

FAQ

Q1: Dupi anjeun produsén?
A1: Leres, Quanhua mangrupikeun produsén anu diadegkeun dina taun 2018 kalayan 1 gedong pabrik sareng ayeuna parantos ngalegaan kana 4 gedong pabrik.sajaba ti, urut parusahaan SUYUAN na dimimitian bisnis cutlery na saprak 2006.

Q2: Dupi produk anjeun aman pikeun kontak dahareun?
A2: Leres.Kalayan sertifikasi BPI, DIN CERTCO sareng OK Compost, sadaya produk kami aman pikeun kontak dahareun.

Q3: Naon istilah pamayaran anjeun?
A3: 30% deposit, kasaimbangan kana narima BL Salin.

Q4: Dupi abdi tiasa ngaropea dina produk atawa bungkusan?
A4: Leres.Duanana produk sareng bungkusan disaluyukeun dumasar kana paménta anu saleresna.

Q5: Sabaraha dinten abdi tiasa sampel?
A5: Sacara umum, waktu nu diperlukeun ngan 3-5 poé pikeun meunangkeun sampel siap di pabrik, sarta sakapeung lamun éta cukup untung, anjeun bisa meunangkeun sampel langsung ti stock urang.

Pikeun langkung rinci, mangga ngahubungi kami langsung.Hatur nuhun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami