6,5 inci CPLA Cutlery

KATEGORI PRODUK ALL
  • 6″ Lightweight CPLA Biodegradable Tableware For Birthday Party

    6″ Lightweight CPLA Biodegradable Tableware Pikeun Pesta Ulang Tahun

    Tempat Asal:Suzhou, Cina

    Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

    Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco jeung sajabana

    Jumlah modél:SY-001/002/003-FKS

    Jumlah Pesanan Minimum:200.000pcs / 200ctns

    harga:Rundingan

    Rincian bungkusan:250 pakét / ctn atanapi sakumaha customzied

    Waktos pangiriman:Diputuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3 minggu

    Kamampuhan suplai:Tilu puluh opat puluh suku wadahna per bulan

  • Biodegradable Tasting Spoon Cutlery

    Biodegradable Tasting Spoon Cutlery

    Tempat Asal:Suzhou, Cina

    Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

    Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco

    Jumlah modél:SY-004

    Jumlah Pesanan Minimum:200.000pcs / 100ctns

    harga:Rundingan

    Rincian bungkusan:50pcs x 20 bags, 1000pcs / karton

    Waktos pangiriman:Diputuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3 minggu

  • CPLA Recyclable Dinnerware Compostable Cutlery

    CPLA Recyclable Dinnerware Compostable Cutlery

    Tempat Asal:Suzhou, Cina

    Ngaran Brand:Quanhua atanapi Suyuan atanapi sakumaha paménta konsumén

    Sertifikasi:BPI, OK Kompos, DIN Certco

    Jumlah modél:SY-003

    Jumlah Pesanan Minimum:100 ctns

    harga:Rundingan

    Rincian bungkusan:6000pcs / kotak

    Waktos pangiriman:Mutuskeun ku maréntahkeun QTY, pikeun wadahna 20ft, 2 ~ 3weeks

    Kamampuhan suplai:kapasitas pinuh

  • Biodegradable CPLA Cutlery Kit Disposable Eco Friendly Compostable

    Biodegradable CPLA Cutlery Kit Disposable Eco Friendly Compostable

    ngaran:Eco Friendly Cutlery Sendok Bodas

    warna:Bodas

    Fitur:Disposable, Eco-Friendly, Stocked

    Logo:Disaluyukeun

    Sampel:Aya

    Pamakéan:réstoran Dinnerware, hotél, outdoor piknik BBQ

    Bahan:CPLA

    MOQ:200CTNS atanapi 200000pcs

    Cahaya luhur:cutlery compostable didaur ulang, Cutlery Compostable CPLA, Cutlery CPLA Compostable

  • SY-16SP 6.5inch/165mm white CPLA spoon in bulk package or in customized wrappers

    SY-16SP 6.5inch / 165mm sendok CPLA bodas dina pakét bulk atanapi di wrappers ngaropéa

    Item No SY-16SP

    The flatware / dinnerware dihasilkeun Quanhua utamana dijieun tina bahan PLA (Asam Polylactic atanapi polylactide), sarta CPLA (Crystallized PLA) / TPLA (Talc-ditambahkeun PLA).Sagedengeun ti eta, dina Oktober 2021, garis produksi anyar geus réngsé pikeun ngahasilkeun cutlery kertas ogé, nu mangrupakeun solusi sampurna pikeun industri catering handapeun kawijakan larangan plastik, pinuh biodegradable na compostable.

    Kalayan sendok anu diproduksi ku QUANHUA, anjeun tiasa ngaraosan sangu goreng, sop, bubur atanapi tuangeun lebu anu sanés, sareng tuangeun naon waé anu peryogi sendok, aman sareng aman.