Suzhou Quanhua

Produsén profésional
Tina Produk Kompos

Suzhou QUANHUA Biomaterial Co., Ltd., (www.naturecutlery.com) mangrupikeun produsén profésional di Cina kalayan 4 gedong pepelakan sareng pangalaman 15+ taun, ngahasilkeun sareng nyayogikeun ratusan juta alat makan ka dunya, khususna pikeun nagara-nagara anu ngagaduhan plastik. -larangan, sapertos AS, Inggris, Italia, Denmark, Jérman, Kanada, Walanda, Romania, Singapura, Korea, jsb.

Quanhua

Pangalaman Beunghar & Jasa Kualitas Luhur

Kabéh cutlery téh disposable, biodegradable na compostable.

Bahan bakuna nyaéta PLA (Asam Polylactic atanapi polylactide), anu kanggo piring tiis, sareng CPLA atanapi TPLA ( Crystallized PLA), anu didamel pikeun produk anu nganggo panas anu langkung luhur.

Nyadiakeun ratusan juta alat makan ka sadunya

Utamana pikeun nagara-nagara anu ngagaduhan larangan plastik, sapertos AS, Inggris, Italia, Denmark, Jerman, Kanada, Walanda, Romania, Singapura, Korea.

Produk Paling Popular